Menu I

Zupa 1 do wyboru:
- Staropolski rosół z makaronem
- Krem z pomidorów z nutą bazylii
- Barszcz z uszkami

Danie obiadowe:
2 rodzaje mięsa (do wyboru):
- Pierś panierowana po staropolsku
- Karkówka macerowana w musztardzie
- Roladka drobiowa w sosie porowym
- Tradycyjne kotlety mielony z cebulką
- Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Bitki wieprzowe duszone w sosie własnym
- Szaszłyk drobiowy z warzywami
- Aromatyczny schab pieczony
- Medaliony wieprzowe z pieczarkami
- Zrazy
- Devolaj

 Dodatki:
puree ziemniaczane lub ziemniaki opiekane w piecu lub frytki
dwa rodzaje surówek

Deser – 2 rodzaje  do wyboru: 
Szarlotka,  Sernik, Zebra,  Ciasto marchewkowe, Kolorowe galaretki z owocami, Pana cotta z musem z mango

Możliwość wniesienia własnego tortu
serwowanie po stronie restauracji

Napoje:
kawa / herbata, - woda niegazowana z cytryną  bez ograniczeń, - soki 0,25 l/ osobę

Kolacja:
- Deska serów i wędlin z suszoną  śliwką
- Przystawki typu "mini pizzę" o średnicy 3cm serowe (ciasto do pizzy posypane parmezanem i oregano) i Margherittki (ciasto do pizzy, mozzarellą i z sosem pomidorowym i bazylią)
-Pomidory z mozzarellą i bazylią
- Sałatka z kurczakiem curry lub sałatka z tuńczykiem
- Mini piersi z kurczaka w panierce (forma nuggetów) obok sosy pikantny i czosnkowy
- Pieczywo tradycyjne

W cenie: * Przyjęcie do 3 godzin bez kolacji , do 5 z kolacją * Przystrojenie stołu * Przygotowanie zastawy pod własny tort * Obsługa kelnerska


cena bez kolacji 75 zł/os                   cena z kolacją 110 zł/os

MENU II
Zupa do wyboru:

- Staropolski rosół z makaronem - Krem z pomidorów z nutą bazylii - Barszcz z uszkami

Danie obiadowe:
3 dania, do wyboru:
- Pierś panierowana po staropolsku
- Karkówka macerowana w musztardzie
- Roladka drobiowa w sosie porowym
- Tradycyjne kotlety mielony z cebulką
- Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Bitki wieprzowe w sosie własnym
- Szaszłyk drobiowy z warzywami
- Aromatyczny schab pieczony
- Medaliony wieprzowe z pieczarkami
- Zrazy
- Devolaj

Dodatki:
2 rodzaje do wyboru: puree ziemniaczane, ziemniaki opiekane, frytki
dwa rodzaje surówek

Deser – 2 rodzaje  do wyboru:
- Szarlotka - Sernik – Zebra - Ciasto marchewkowe - Kolorowe galaretki z owocami, - Pana cotta z musem z mango

Napoje
- kawa / herbata bez ograniczeń - woda niegazowana z cytryną i miętą bez ograniczeń - soki 0,5 l/ osobę

Kolacja
- Pasztet drobiowo – wieprzowy
- Roladki z szynki z serem
- Deska serów z suszoną  śliwką
- Deska wędlin z korniszonami
- Przystawki typu "mini pizzę" o średnicy 3cm serowe (ciasto do pizzy posypane parmezanem i oregano) i  Margherity (ciasto do pizzy, mozzarellą i z sosem pomidorowym i bazylią) podane na drewnianych deskach
- Sałatka z kurczakiem i curry lub sałatka z tuńczykiem
- Sałatka cezar lub grecka
-Pomidory z mozzarellą i bazylią
- Schab ze śliwką
- Mini piersi z kurczaka w panierce (forma nuggetsów) obok sosy pikantny i czosnkowy
- Smalec staropolski z cebulką  podany z pieczywem i ogórkiem kiszonym
- Pieczywo czosnkowe zapiekane w piecu
- Pieczywo tradycyjne


* Przyjęcie do 5 godzin
* Obsługa kelnerka
* Przystrojenie stołu
* Przygotowanie zastawy pod własny tort
 

cena bez kolacji 95 zł/os

cena z kolacją 155 zł/os

MENU III
Przystawka do wyboru:
- Carpaccio z pieczonych buraków z orzechami i kozim serem po włosku
- Włoskie paluszki z serkiem i szynką parmeńską
- Czekadełka prosto z ognia zapiekane parmezanem
- Klasyczne Caprese

Zupa do wyboru:
- Staropolski rosół z makaronem
- Krem z pomidorów z nutą bazylii
- Żurek z kiełbasą i jajkiem
- Aromatyczny Gulasz
Danie obiadowe: mięso na półmiskach 3 rodzaje , do wyboru:
- Grillowany łosoś
- Dorsz z pieca z masłem i koperkiem
- Pierś panierowana po staropolsku
- Tradycyjne kotlety mielony z cebulką
- Grillowana pierś w piecu opalanym drewnem
- Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Karkówka macerowana w musztardzie
- Roladka drobiowa w sosie porowym
- Szaszłyk drobiowy z warzywami
- Aromatyczny schab pieczony
- Medaliony wieprzowe z pieczarkami

Dodatki:
puree ziemniaczane i ziemniaki opiekane w piecu
dwa rodzaje surówek

Deser – 2 rodzaje do wyboru:
KLASYCZNE - Szarlotka - Sernik - Zebra - Ciasto marchewkowe - Kolorowe galaretki z owocami
WŁOSKIE - Pana cotta z musem z mango - Tiramisu
Napoje - kawa / herbata bez ograniczeń - woda niegazowana z cytryną i miętą bez ograniczeń - soki 0,5 l/ osobę

Kolacja
- Włoskie ciastka z warzywami w cieście francuskim - Pasztet drobiowo – wieprzowy - Roladki z szynki z serem - Deska serów z suszoną śliwką   - Deska wędlin z korniszonami
- Przystawki typu "mini pizzę" o średnicy 3cm w dwóch smakach serowe (ciasto do pizzy posypane parmezanem i oregano) i
Margherity (ciasto do pizzy, mozzarellą i z sosem pomidorowym i bazylią) podane na drewnianych deskach
- Sałatka z kurczakiem i curry
- Sałatka z tuńczykiem
- Sałatka cezar lub grecka
- Sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulą i śmietaną
- faszerowane pieczarki z mięsem
-Pomidory z mozzarellą i bazylią
- Schab ze śliwką
- Mini piersi z kurczaka w panierce (forma nuggetsów) obok sosy pikantny i czosnkowy
- Smalec staropolski z cebulką podany z pieczywem i ogórkiem kiszonym
- Pieczywo czosnkowe zapiekane w piecu
- Pieczywo tradycyjne
- zupa Bogracz na gorąco  
* Przyjęcie do 7 godzin * Obsługa kelnerka * Przystrojenie stołu * Przygotowanie zastawy pod własny tort  
cena bez kolacji 125 z ł /os
cena z kolacją 210 z ł /os


Możliwość domówienia do menu I i II i III:
* Przedłużenie przyjęcia 1h - 50 zł * Animatorka dla dzieci 50 zł/h *Napoje / Sok 1 l – 8 zł
* Przekąski dodatkowe w stół możliwość domówienia:
- Deski serów 1000 gram 140 zł
- Deski wędlin 1000 gram 140 zł
- pieczywo czosnkowe zapiekane w piecu/ 60 zł / 10 os.
- faszerowane pieczarki z mięsem z 1 kg pieczarek / 80 zł / 10 os.
- 20 mini tortilli z serem ricotto i szynką /130 zł /10 os.
- 30 sztuk przystawki typu "mini pizze" o średnicy 3cm serowe (ciasto do pizzy posypane parmezanem i oregano) i Margherity (ciasto do pizzy, mozzarellą i z sosem pomidorowym i bazylią) 45 zł / 10 os.
- sałatka z kurczakiem i curry / 80 zł / 10 os.
- sałatka grecka / 80 zł / 10 os.
- sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulą i śmietaną / 80 zł / 10 os.
- pomidory z mozzarellą i bazylią / 40 zł / 10 os.
- schab ze śliwką ( z 2 kg schabu) / 130 zł /10 os
- mini piersi z kurczaka w panierce (forma nuggetsów) z 2 kg obok sosy pikantny i czosnkowy/ 80 zł / 10 os
- smalec staropolski z cebulką podany z pieczywem i ogórkiem kiszonym / 65 zł /10 osób - dodatkowa porcja ciasta 60 zł /10 osób

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.